Ronald's eigen hoekje

Tja, daar sta je dan... Vol enthousiastme heb je een domeinnaam geclaimd voor je nieuwe gezin, en dan wil je daar ook wat op te melden hebben. Aangezien iemand de spits moet afbijten, en ik toch een beetje de trekker van deze website ben -in ieder geval voorlopig-, zal ik dat maar doen.

Ik ben dus Ronald Velgersdijk. Na wat jaartjes op deze aardbol was ik vele ervaringen en twee/drie kinderen rijker, maar ook wat illusies armer. Toch was mijn vertrouwen in de (vrouwelijke) medemens groot genoeg om weer eens om me heen te kijken. Kort na de activering van mijn lidmaatschap bij een datingsite, kwam er opeens een mailtje binnen: 'Je hebt nu al twee keer naar mijn profiel gekeken. Wil je nu wat, of ga je me deleten?' Mmm, kennelijk iemand met een directe aanpak... Toch maar een antwoord sturen. We schrijven dan 7 mei 2005. Vervolgens duurde het daaaaagen voordat ik wat hoorde.

1 + 1 = 7 Inmiddels zijn Jakkelien en ik op 18 maart 2006 getrouwd (zie onze bruiloft), is ons eerste kind op 2 oktober geboren (zie Tijs' hoekje) en is er ons veel aan gelegen om 1+1=8 (veel) langer te laten duren dan de drie jaar van 1+1=7.

Wat valt er nog meer over mij te vertellen? Ik mag graag een balletje slaan op het hockeyveld, een kaartje leggen aan de bridgetafel, het een of ander organiseren, wat doen achter de computer, voor werk of vrijetijd. Maar boven deze dingen gaan toch mijn vrouw en kinderen.

Rest mij jou veel plezier te wensen met de rest van onze site, en vergeet niet af en toe terug te komen, om te zien wat er nu weer bijgekomen is...

Voor mijn verjaardag heb ik nog een klein verlanglijstje samengesteld met boeken van Thea Beckman. Over andere dingen ga ik nog even nadenken.

Ronald Velgersbosdijkma

Laatst gewijzigd: 24-10-2010 2010m 23:04:59